Sjove ting man kan foretage sig på en date

Når man skal på en date, er det ofte de traditionelle valg så som at mødes til en drink eller at spise en god middag på restaurant eller måske en tur i biografen, som de fleste vælger at begive sig ud i.

Men flere og flere begynder at bryde disse traditioner og i stedet finde på nogle sjove og udfordrende ting at give sig i kast med, når der skal dates.

Et godt grin er sagen

En middag på en restaurant med en man ikke kender særlig godt, kan nemlig godt komme til at virke en anelse akavet. Det kan være svært at få isen tøet op, specielt i starten, hvor begge måske er lidt nervøse, og måske endda lidt generte. Derfor kan det faktisk være en rigtig god ide, at starte en date med at foretage sig nogle sjove ting sammen. På den måde starter daten, forhåbentlig, med et godt grin, og begge parter løsner dermed lidt op. Og så kan man jo sagtens gå ud at spise sammen bagefter, og nu er der pludselig noget tale om, nemlig den sjove oplevelse man lige har haft sammen.

Der kan være mange sjove ting man kan foretage sig på en date. Det er nok en fordel, hvis man allerede kender lidt til den person, man skal mødes med, inden det besluttes hvilken sjov oplevelse I skal have sammen. Er din date til underholdning, spil, fysisk udfordring, en tur i en forlystelsespark eller måske noget fart og spænding? Hvis du allerede ved det, så er det meget nemmere at vælge en sjov oplevelse, som din date helt sikkert vil syntes om.

Møder man f.eks. hinanden via en dating side, er der god mulighed for at skrive samen, inden man mødes og på den måde få en idé om hinandens interesser. Man kan også lige lure lidt på den andens dating profil – måske der kan være et hint her om, hvad personen synes er sjovt og spændende.

Nogle gode muligheder

Er din date til fart og spænding, så kunne et oplagt valg være en tur i gokart, hvor der også kan komme lidt konkurrence ind i daten. De fleste elsker konkurrencer, og det vil stor sandsynlighed være en sjov ting at lave på en date. Men husk lige, at din date skal kunne li’ fart!

Er din date mere til et godt grin, kunne i vælge at starte ud med et stand-up show. Her kan I komme til at grine sammen og på den måde løse op for spændingen. Og så har I en masse I kan tale om bagefter. De fleste elsker stand-up, så du vil være forholdsvis sikker, hvis du vælger stand-up, som en af de sjove ting, man kan lave på en date.

Er du lidt i tvivl om din date er den stille type eller mere til fart og spænding, kan du arrangere end tur i en forlystelsespart eller i et tivoli. Her er der både mulighed for lidt stille og rolig hygge og lidt mere gang i den – afhængig af, hvad man har lyst til.

Flere sjove ting man kan foretage sig på en date, kunne være bowling, klatring, vandsport, paintball eller måske lidt minigolf. Der er mange muligheder at vælge imellem. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, så prøv at inddrage din date i valget. Så er du sikker på ikke at ramme helt forbi og dermed få en dårlig start sammen.

Savner du mere inspiration, så tag evt. et kig på et dating website. Her kan som oftest også være gode idéer at hente. Enten fra brugerne på siden eller fra de mange artikler, som siderne typisk udgiver.

God fornøjelse – og få så planlagt den date og kom afsted!

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *