Bed and breakfast er let og hyggeligt

Bed and breakfast kommer fra engelsk og kan forståelsesmæssigt løst oversættes til vandrehjem. I sin oprindelige form er det typisk private hjem, hvor folk vælger at lave en del sit hus til gæsteværelse, hvor folk kan leje værelset for en eller flere overnatninger. Bed and breakfast forkortes sommetider til B&B. I dag findes denne type overnatninger ikke udelukkende i forbindelse med private hjem, men ofte også som en del af et lidt større overnatningssted.

Man finder bed and breakfast konceptet i det meste af verden – også i Danmark kan du bo på bed and breakfast over det meste af landet.

Bed and breakfasts har som regel også morgenmad inkluderet, hvilket ligger i selve ordet. Der vil ikke være andre måltider inkluderet udover morgenmad. Det er som regel super hyggelige steder, der har et personligt præg, fordi det mange steder ligger i tilknytning til private hjem. Ofte kan du få en god snak med værten, men hvis man ønsker sit ophold mere privat, kan man helt sikkert også det. Der vil være tilhørende badeværelse til, som du nogle gange skal dele med andre.

Bed and breakfast er ofte billigere

Bed and breakfast er typisk en billigere overnatningsform end f.eks. hotelværelser eller lignende. Der følger heller ikke så meget luksus med, som der gør ved de fleste hoteller. Men det er opvejes for det meste af den typiske hygge og varme, som man finder i et B&B.

Bed and breakfast er en god måde at overnatte på, når man er ude at rejse. På den måde ser man lidt mere af den lokale kultur og kan blive introduceret for den lokale mad. Du vil helt sikkert ikke fortryde dit ophold på et bed and breakfast.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *