Hvem husker ikke rundbold fra sin skoletid?

Var du altid den første, som blev valgt, fordi du altid kunne batte bolden langt ud af sportspladsen og lave homerun hver gang? Sikker sejr! Eller blev du altid valgt til sidst, fordi du nærmest aldrig kunne ramme den elendige bold og heller kunne løbe særligt hurtigt? Eller måske var det et sted imellem de to scenarier?

For de fleste er rundbold et hit

Mange nyder heldigvis at spille en omgang rundbold både i idrætstimen, i skolegården eller til fx familiefesten eller arbejdsudflugten. Det kræver et vist antal mennesker at kunne lave to hold gerne 12-14 mennesker, men ellers kræves ikke det store for at komme i gang med at spille. Selve banens hjørner kan I markere med kegler, men alt kan jo nærmest bruges fx en stol eller en spand.

Rundt eller fladt bat?

Nogle vil helst bruge det flade bat, fordi de synes, at det er nemmere at ramme tennisbolden med det. Andre vil helst bruge det runde bat, fordi de synes, at bolden får mere længde, hvis de bruger det. Det er individuelt, hvad man foretrækker.

Softball og baseball

Man vil få svært ved at finde nogle, som dyrker rundbold på et højt eller professionelt plan. Her er det i stedet sportsgrene som softball eller baseball, der fylder. Rundbold er dog som sagt en rigtig klassiker i skolen, til familiefesten eller udflugt med kollegerne.

Et billigt spil

Som det kan ses her hos Hyggeonkel, https://www.hyggeonkel.dk/produkt/rundbold-familie, så er rundbold et ganske billigt spil, som fås til en pris, hvor alle kan være med. Så savner du det skønne spil fra din barndom, så er der ikke langt til, at I kan komme i gang med at spille det igen.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *